Nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

akukah ini?

aku giler tergelak bila received sms from RR tempoh hari..dia kata, aku jadi model x bgtau dia pun..x bley blah tu bila tengok hak pic yang x berapa nak ada rambut tu..hehehhee..lawak siut..
aku tunjuk kat Alaq, and dia kata, ni u lah ni...tp, bila dia tgk gambo kocik tu..dia pun gelak sama..hhehehhee

10 comments:

smms said...

sgt sama okeh !

Zara said...

wakakakkaka (gelak guling-guling ni)

Ayu Katerina said...

masa dia sms aku.. dlm hp kecik so mmg sebijik gile.. aku pun nk marah.. sejak bila jadi model hahahhahaa.. nk fwd kt ko tk lepas.. so aku soh dia fwd.. tp bila tgk balik kt sini.. ceh lain bonar hahahahhahaha.. aku suka part tadak rambot tu haahhahahahha hahahahahha adoiiiii

Zara said...

itulah..part x ada rambut tu..oh..hodoh sekali ok..wkakakak..agaknya, bila nnt dah x ada rambut, gitulah gamaknya kot..oh nooooo...

ruined sue said...

hahahaa...dendiam jadik model.... yg gambo kecik tu ko sedang malu kan??? sebab tu tunduk kepala kannn??? hahahaha...

Zara said...

wakakakkaa...syella, statement ko tu x bley blah siut...

Ayu Katerina said...

org soh pakai tudung tanak tu le.. whhahahahahahahhahaa

Zara said...

lagi satu statement yang x bley blah..hahahhaha

ajalalala said...

gilerrr sama..
kamu kah??

Zara said...

wakakkaka..kan? tp, bila tgk hak pic kocik tu..adui..giler lawak!!!