Nuffnang

Thursday, February 18, 2010

"Advisor" tak bertauliah to my BFF - Ayu


Pics kami dua di kala sedang menikmati dessert @Chakri Imperial Palace

Ayu, RR and I were having a great time last Saturday @KLCC. Aku telah dilantik sebagai "advisor" tak bertauliah oleh Ayu for her wedding on this coming May. Kami jumpa di M.A.C. @11.30 a.m. Sampai je kat sana, aku si Ayu apa yang dia nak beli..so, dia pun ckplah nak p beli cincin di Tiffany, bla bla bla.. aku pun memulakan tugasku sebagai "advisor"..aku bgtau, ok, Tiffany di sana, Gucci kat sini, so, let's go..RR so impressed with me sbb aku cukup mahir di KLCC...hahahhaha (see my legs RR!)
Memula kami semua ke Tiffany & Co. Ayu was looking for her ring. After suggested to her and she had tried few rings, akhirnya, dia berkenan kat this very nice ring, so elegant, sophisticated and modern ring..aku plak terlebih excited. At first, size for her tak ada stok kat outlet KLCC..so, this salesperson (lupa plak aku apa nama dia...) called Pavillion and asked for her size. Lucky her, ada! then, kami jalan plak ke Gucci. cadang-cadang mau beli bag Gucci. Setelah meninjau-ninjau di situ, tak ada yang berkenan oleh si Ayu. maka, kami ke LV plak, di situ dia berkenan bag LV Monogram Neverfull MM...kira sesuai sangatlah buat si Ayu. pas beli bag, semua keletihan..dok singgah minum kat San Francisco Coffee. Ayu & I were having Cappuccino Ice Blended (buy 1 free 1) and RR aku lupa plak dia beli apa :D.
Pas minum, kami p cari kasut plak..then, tak ada yang Ayu berkenan..so, kami p City Chain beli jam for RR. then, we all p Isetan untuk cari lagi kasut for them..the bride & the groom to be :)
setelah agenda kami selesai, aku ajak derang having dessert @Imprerial Chakri Palace...sememangnya sedaplah of course!
That day, our mission was accomplished! and aku amat gembira for her & RR..(cam aku plak yang nak kawin!hhehehehe)



5 comments:

ajalalala said...

gila kentang best.!
nnt bley jadik advisor kte plak time nk kawen nnt..
errkk??
hahaaa..

;P

Ayu Katerina said...

haha thanks zara.. mmg best gile shop masa tu.. mana gambo superb 20 feb hihihhi tk sabar ni!

Y@ZeD@ said...

bestnye.......

Zara said...

Ayu:ko tunggu dari aku ye? hehehe
nnt ku upload k..time tarak ni..

Aja: mesti bley punya..(bila tu? x lama lagi ye? hehehe)

Ida: mmg best bangat!

Ayu Katerina said...

ko amik yg ok sket la.. tembam plak den masa tu heehehe