Nuffnang

Friday, January 22, 2010

Talk on Adventures in Colour by Dr. A. Sher Kawi Jaffar

aku baca email pagi tadi and baca ada invitation by our HR Dept on the talk below:

  • Tajuk Ceramah: Adventures in Colour - Vibrant Expression of Your Inner Self
  • Penceramah: Dr. A. Sher Kawi Jaffar
  • Tarikh: 22 Januari 2010
  • Masa: 9.30 - 11.30 pagi
so, aku nie sajalah meluangkan masa untuk dengar the talk memandangkan aku dah lama sangat tidak meluangkan masa untuk menghadiri talk seperti itu...dulu ada lah few times aku joined bila ada apa2 talk kat sini..but nowadays, amat payah sekali...


we have to do few tests and...apa yang disimpulkan di sini, aku nie jenis orang seperti di bawah:

  • Hexagon: No nonsense, risk taking, not satisfied with status quo, always make changes.
  • C - Compliant: Places importance on perfection
  • Key descriptors: Precise, orderly, consistency, accuracy, meticulous, diplomatic, factual, charts, data oriented, following rules & inquisitive
secara keseluruhannya the Speaker iaitu Dr. A. Sher Kawi Jaffar ni mmg best, kelakar, and amat berpengalaman luas on his talk. mmg x menyesal aku menghadirkan diri dengar this talk.

2 comments:

Ami Amilia said...

salam. Bolah tak bagi contact no Dr A Sher Kawi? Need to liaise with him for slot at my office

Zara said...

As Salam Ms Ami, i dont have the contact no of Dr A Sher Kawi ni coz time tu our HR yang buat...i think u might google it.Tq
i hope it helps :)