Nuffnang

Wednesday, January 13, 2010

Nelly's Wedding @Dewan Jubli Intan, Batu Pahat - 01/01/2010

aku bertolak dari Putrajaya ke Batu Pahat on 1st January 2010 bersama Is & my brot, Alee.
sampai BP terus p umah sis aku kat Taman Broleh. rehatkan badan sat, then kuar p cuci rambut kat salon. pas tu, balik umah, siap-siap nak p wedding Nelly (Haney's sis) & pasangannya, Black kat Dewan Jubli Intan, BP. mmg meriah and keluarga pengantin perempuan hampir sedondon...konsep colour grey & red! satu combination yang pada aku, LAWA! aku kat situ sampai acara bergambo semua habis..mula tu mmg nak sembang2 lagi ngan si Haney, tp, si Is dok called aku jek..dia nak makan and x mau makan sbb nak aku suap...hehehhehe
so, panggilan dari si anak kan? kenalah balik...


L to R: Haney, Aunty Nan si Haney & myself

L to R: Haney, Black+Nelly & myself



11 comments:

Ayu Katerina said...

cantik cantik!! tgh cari konsep gak ni hahahhaaa

Zara said...

what? tgh cari concept? i like your new year's resolusion...la la la
whatever it is, go my girl! u go!

Ayu Katerina said...

udoh ada aku tulis ka??? aiikkkk

Zara said...

sekilas ikan di laut..ku tahu jantan betina...ahakkkssss

Ayu Katerina said...

amboiiiii

Zara said...

la la la

willrun said...

wahhhhhhhhhhhhh!!! ayu, hebat!!!! aku ni tak lps2.. LOL...

thank arah... aku dh buat gmbr mkn cupcake tu gmbr profile kat FB!!! hahahhahaha...

Haney

N.Q.R said...

baju kwn ko si haney ni mmg meletops!

Zara said...

terkezut aku tgk nama "willrun"...rupanya ko..Ayu x lama lagi je tu...(opssss..) aku main teka jek..(tapi, rasanya x lama lagi lah tu...kekekek)
mmg cantik pic ko ngan cupcake tu..aku x smpt upload kat fb lagi..later k :)
tapi, kiranya aku skrg byk improvement kan? kalau dulu, bertahun lah pics yang dalam my camera baru ku upload...kan? hehehe

Zara said...

Qis...baju2 dia mmg meletopz beb..sama tailor ngan makcik dia, Syafinaz beb..hehehe

willrun said...

arah : ya ada improvement... hehehehe..

ayu : jangan lupa jemput aku... dgn ini, aku paksa ko jemput aku.. LOL..

Qis : thank u :D

-Haney-