Nuffnang

Thursday, January 21, 2010

LV Neverfull GM

aku baru je beli beg ni kat Paris time cuti-cuti luar Msia hari tu...LV Neverfull GM yang mana aku amat setuju dengan nama beg nie, NEVERFULL! ko letaklah apapun, mmg NEVERFULL..aku letak memacam and yang penting senang nak dibawa ke mana-mana pun..rasa selesa giler.
( Ayu, tunggulah May nnt ye...ada surprise for you..ahakksss - tetiba plak tulis surprise for Ayu dalam entry ni..apakah maknanya? :D )

menurut apa yang ditulis dalam thebaghag.blogspot.com, "Best part of it is that all bags are reversible - I think the bags look absolutely stunning when the inner canvas is exposed to the world"...yang mana, aku baru je tau yang the bag is reversible..hehehhee...cepat2 bgtau kak nony yang dah guna bag ni dulu dari aku dengan excitednya..

Note: pics diambil dari thebaghag.blogspot.com & www.voguehit.com

14 comments:

Ayu Katerina said...

uihhhhhh apakah surprise itu?? adakah???? wooohhhh adakah????

Zara said...

tungggguuuuuuu...

+ INA + said...

wow LV!
cantik la Z
aku suka part yg buleh tukar2 tu
dua-dua pun cantik

Zara said...

tq Ina...aku pun suka! part bley tukar2 tu plak, aku pun baru tau..kekekkeek

tengku said...

wow...ada klass pakai beg nih..kena beli kete yg sesuai ngan beg tu...yg gue tahu setakat pakai kancil mana mampu pakai LV...tp kalau dah minat sanggup je kan

Zara said...

tengku: itulah u, ada je yang x ada kereta wpun KANCIL sekalipun, malah, duit lagi beribu-ribu...lain orang, lain prinsipnya..contoh lain abang my fren, pakai BMW X5, tapi, sandal or kasut hanya beli di kedai2 biasa...so, lu pikiq lah sendiri ya Tengku..

Zara said...

Tengku: opsss nak tambah lagi, buat apalah pakai kereta hebat cam Mini Cooper ke apa ke, tapi, minyak hanya dapat isi RM10??? (berdasarkan pengalaman ada sorang ni lah...)
so far, my KANCIL x pernah lagi merasa isi minyak RM10!!

Ayu Katerina said...

alamak.. aku tk pakai kete skrg.. malah keter pun tadek.. adakah aku tk layak pakai LV?? ermmmmmmmm

*jgn kata sebarang kata.. tk baik..

Zara said...

Ayu, ko tu, kalau nak beli umah kat Kajang Country Heights (yang mana umah paling murah RM1.5m)pun lebih dari mampu wpun ko x ada keta ye nokkkk..
p.s: jgn kata sebarang kata gak ye...

Ayu Katerina said...

huhuhu qoute of the day... 'jangan kata sebarang kata'... jangan padang org bawa kancil sebelah mata..

Zara said...

yes..quote of the day, "Jangan kata sebarang kata"

tengku said...

sorry kalau mengecilkan hati sesiapa...not my intention to hurt anyone...semuanya boleh belaka..nak pakai kancil pakai LV pun boleh x adfa kete pakai LV pun boleh asalkan semua bahagia ..tak kaco org..thousand apologies..

faizul said...

i sokong gurl yg suka Lv.. ada class seh..gurl yg peka dgn design..:)

Zara said...

tq Mr F :D