Nuffnang

Wednesday, January 13, 2010

bersama Ayu @The Curve

di kala si Ayu on Transit pas balik Prague and sebelum balik semula ke Taipei tempoh hari, we were having dinner @Little Penang Cafe, The Curve. she had Char Koay Tiew Goreng while Is lauk biasa dia, 5 pieces Aromatic Chicken Set (nasi putih+ayam masak kicap+sambal tumis udang petai+kerabu pucuk paku+sambal belacan). aku plak, as usual...DIET! :D
pas makan plak, kami jalan2 dalam The Curve. Kami ke MPH, Sony Viao, MNG, Watson, etc...di Sony Viao, aku dok berkenan lappy colour merah..memula test guna keyboard that lappy, cam x ngam...tp, lelama cam ok plak...dok mikiq lagi nak beli ke dok time tu..sebelum tu, ada stall kecik between MPH & Sony (di luar) yang jual blouse & dress white in colour..oh, mmg cantik bangat...aku mmg dok mencari dress putih..lawa rasanya if pakai...ahakkksss
pas window shopping, Ayu ajak minum2 plak..aku bagi cadangan di Theobroma..so, we ordered wafer and share je sbb baru pas dinner. Is plak, ordered choc cake yang keras! dia makan abis berkecah...geram je aku..


Wafer yang ummmpphhh

Is yang kebosanan sebab aku & Ayu dok sembang!
(PSP dah ilang, main Game Boy je ye nak? :p)

8 comments:

Ayu Katerina said...

lawanya kawan u hahahahhha ur pic ada kt rr.. nanti ai bg ya!

Zara said...

kawan i ni mmg lawa..makin lawa sbb ada orang wat dia gumbira..la la la

zahra said...

sempat sampai malaysia ek..., wah cam stewardess lah ko nie...kejap kat taipei, kejap kat prague, kejap kat malaysia eheheheh

Ayu Katerina said...

hahahhahahaha takan stewardess kot?? acu kata tarap menteri kelass la sikit hahahhahaa

N.Q.R said...

kedai kecik ko ckp jual baju putih je semua tu mmg aku geram...aku pk aku nak rembat satu dress n top dia.. lawa okeh..

Zara said...

mmg lawa Qis..aku dah rembat satu dress labuh dia beb..adui..mmg teruja sat..sbb, jarangkan ada jual dress/blouse/etc putih cotton kan?
p rembat,jgn x rembat beb...hehehe

N.Q.R said...

ala-ala Mak Jan suci kita nnt..hahahhaha

Zara said...

suci murni, tanpa was-was...(cam iklan product Zaitun)