Nuffnang

Thursday, December 24, 2009

tagged by Ayu

A: write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

(her name is Ayu Katerina)

i) she has traveled a lot! (Gue jeloz okkkk)
ii) masakan dia…peh mmg marvelloussss (ayam masak merah satu nokkk!kekkeke)
iii) hati dia baik..wpun dia garang & cepat marah! (jgn mare gue – sbb gue pun sama :D!)
iv) my little son, Is gelar dia “Ultraman Sakit”! (kiranya, itu gelaran dia sebenarnya tau..dia je malu nak guna..wkakakaka..lariiii)
v) punya taste yang bagus dari segala segi e.g: pakaian, food, etc lah…


B: jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies

my hobbies:

i) suka sgt kumpul fridge magnets, collar pins (kiranya kalau orang bagi souvenirs benda2 ni, aku mmg akan tersenyum lebar..from ear to ear..bak kata Mr Karam Singh, my lecturer during Pre-SS, UiTM zaman dedulu)
ii) shopping.... itu sudah semestinya kan? hehehehe

iii) suka sangat berjalan (melanconglah tu kononnya..almaklumlah, banyak berjalan, luas pemandangan…x gitu?)

iv) pantang dpt tau ada hotels or resorts yang best, menarik, ada pemandangan yang indah..mesti mau try stay punya!
v) di waktu senggangku, aku amat suka tidur!!! Especially di ruang tamu rumahku yang gelap, suasana dingin itu wpun di siang hari…kekeekek


myself:

i) aku amat sayang akan Ahmad Iskandar & MKN :D wpun derang berdua ni suka buat aku naik hangin..hahahhhaha

ii) aku suka sgt makan set Nuggets+Fries+Milo Ice kat McD (seriously, dari zaman aku tau makan McD sampai skrg, aku tetap akan order set ni…amat jarang sekali aku order set meal lain…)

iii) aku amat tidak suka makan KFC..(tapi, aku tetap kena layan si Ayu/MKN/Is if depa2 ni nak makan KFC…derang mmg suka ciken vely much..haiyooooo)

iv) amat bersyukur kerna punya sahabat/kenalan/ yang baik dan aku amat senang dengan derang cam Ayu, Ernie, Myra, Haney…etc.
v) aku cepat naik hangin dan juga cepat sejuk…(so, kenalah bersabar ngan aku nie ye…:P)



C: pick your ten (10) more deserving recipients and describe them

I don’t think I have any deserving recipients on thissss….kekkeekke

(wah lega giler ok dapat escape for answering this!)

No comments: