Nuffnang

Thursday, December 3, 2009

@Lake Club Putrajaya

aku: bosan gilerlah..apa nak buat ptg nie ek Myra?
Myra: x taulah kak..any programs?
aku: cam tingin nak makan butter prawns lah..nak p makan kat Seafarer's...jauhlah plak.
Myra: Melaka tu kak..kita makan kat Lake Club nak x?
aku: sedap ke butter prawns kat situ?
Myra: sedaplah gak..wpun x sesedap kat Seafarer's?
aku: oklah cam tu..on, ptg nnt, pas keje terus pg sana..dapat bergambo lagi..yahooo
Myra: ok..set!

maka, petang tu, pas kerja je, kami dua pergilah ke Lake Club Putrajaya. kami ordered butter prawns je...peh, kira abislah kempunan aku nak makan butter prawns tu..hehehhee
butter prawns paling best pernah aku nikmati, of courselah kat KK kan? tp, kira syukur banyaklah coz sedaplah gak yang hak di Lake Club ni...ahakkksss. drp x dpt...


pas menikmati butter prawns itu, kami pun memulakan sesi bergambo pulak...heheheehe



7 comments:

Gadis n Frank said...

dah lama tak gi club tasek...wei butter prawn tu cmbest jer...

Zara said...

try arr..sedap gak kat situ beb..

Ayu Katerina said...

woohh kelas nyah skrg ye... lawaaa gak.. tp muka belagak mana ko dpt? hahhahaha

zahra said...

erkkkkkk aku orang melaka pun tatau seafarer's kat mana?? kat mana ek??

Zara said...

Ayu: muka berlagak aku ye? itu dah tentu dari ko...Sifu Ayu..wkakakaka

Zahra: Seafarer's tu before Everly Resort Melaka, belah kiri jalan...if dari Bandar Melaka..wah gitu..(cam terror kan aku area Melaka ni? ahakkss)

zahra said...

zara- oh belah2 tengkera @ tanjung kling sana...!! Patutlah aku tatau...!! area sana jarang pegi...
tapi takperr....leh try.... leh try...

Zara said...

try..jgn x try k