Nuffnang

Tuesday, December 1, 2009

jalan-jalan di petang Aidil Adha 2009

Anak sedara aku, jalan cam modal time aku amik these pics...

aku plak, kononnya, nak tiru dia...(tp, confirmlah failed kan...??? hahahhaha)


then, anak sedara aku buat plak lawak, ntah apa-apa..aku bantai gelak x hengatttt...(buruk tul rupa and perangai!)

time nie plak, Abg Alee aku dok sakat Is...dia jeloskan Is, "tulah, saper suruh x ikut...ni Om Alee, Mama semua kat tepi laut...best, ada kapal besar..bla, bla, bla". apa lagi, Si Kecik tu pun mengamuklah, suruh mama dia balik cepat. Walhal, dia yang x mau ikuttt.sbb dok main PS2 kat umah...sabo je lah aku..hehehehe

time ni plak, aku dok pujuk Is...Om Alee dia arr..sakat!

3 comments:

Ayu Katerina said...

ngeh ngeh ngeh sangat ceria ok! ko dh pandai snap... :)

Ayu Katerina said...

nk jalan kuceng.. deyy meh sini aku ajo hahahahaa

Zara said...

jalan sana ye? ala, nntkan kita jumpa..la la la..
tp, mmg cam nak poie sana ni..erm..mikir..hehehe