Nuffnang

Tuesday, December 8, 2009

anyone interested? PROSPERITY BURGER!

Ayu, sure ko meleleh air liur nieeee...hahahhaha

Curly Fries

Aku makan for Ayu! la la la

last Sunday, pas je sampai di Putrajaya dari kg, around 4 pm, aku yang tak lunch lagi ni tingin sangat nak makan rojak mamak.tp, x tau nak cari kat mana. teringat plak rojak bellamy.peh, rasanya, marvellousssss :D
then, bila pikir2 payah sgt nak dapat rojak, aku pun pikir, better aku makan Prosperity Burger jek...best pun best..

7 comments:

Ayu Katerina said...

sungguh kurang baik kawan2 aku sebenarnya.. akhirnya aku kenal hati budi mereka!! akhirnya!!!!

woi aku balik belanja 10!!!

*amboi lawa*

Zara said...

sesekali dengki kat ko...hahahhaha
no hal nak banjer ko 10 beb..cumanya, aku takut, by the time ko balik nnt (walhal, x lama lagi je ko nak balik..tp, nak dengki gak..) itu Prosperity Burger sudah x ada..la la la

Ayu Katerina said...

kalau tadekkkkkkkkkkkkkkkk ko masak kt aku or else aku ban JEJAK MALAYSIA SETAHON

Zara said...

alamak...ko nak ban JEJAK MALAYSIA setahun ek? bahaya ni nokkkkk..

Blue Roses said...

aku yg mmg kat malaysia nih pun lom merasa lg.... oit....

Y@ZeD@ said...

bukan kak ayu je yg jelessss.. ai pun terliur2 gakkkkk.. adoii, rasanye nihh tahun kedua dah tak dpt makan.....huwaaaaaaaaaa

Zara said...

ida, ye ke dah 2 tawun x merasa kenikmatan PROSPERITY BURGER ini...peh, rasanya, mmgggg marvellousss...mau saya kirimkan gambarnya yang bersaiz A3? hehhehee