Nuffnang

Sunday, November 22, 2009

Weekend Escapade & BBQ @ Glory Beach Resort, PD - 21 Nov 2009



semalam aku+Is, Reena+Danish, Haney, Cikly, Adib & Adekz+Irdina together-gether at Glory Beach Resort, PD. Selain tu, few members of family Reena pun ada sekali. Derang semua stayed at Glory Beach Resort while Haney dan aku, dari Putrajaya and kami hanya gerak dari umah aku pagi Sabtu tu...agenda utama adalah untuk BBQ...so, malam sebelumnya (Jumaat), aku dan Haney pg ke Carrefour Alamanda untuk beli few things for BBQ cam ayam & lamb. beli marinated punya dan juga yang belum...excited giler kami especially aku k...almaklumlah, 1st time nak berBBQ after 30 years..wakkakaka





























































































suka betul tengok kekawan and bebudak makan hasil kerja keras berBBQ...








































At the end of the day, inilah wajah-wajah ceria kami :D
- Mummy Reena





















Mummy Reena & Haney














Mama Z & Mummy Adekz















Adek, Reena+Danish, Elly & Adib

No comments: