Nuffnang

Wednesday, November 18, 2009

Majlis Hari Anugerah Cemerlang SKPP 8/1 - 18 Nov 2009 - 8.00 - 10.00 a.m.

Semasa di Majlis Hari Anugerah Cemerlang Sekolah Kebangsaan Putrajaya Presint 8/1...



dia dapat tempat ke-3 dalam kelas 1 Al-Ghazali, and tempat ke-6 drp 153 pelajar...
selain tu, dia dapat hadiah kecemerlangan bagi mata pelajaran Math, Science and Agama. Alhamdulillah, dah nampak bunga-bunga kecemerlangan wpun baru darjah 1..bak kata orang tua-tua, meluntur buluh biarlah dari rebungnya..hhehehee..
tp, aku selalu pesan kat dia, jgn mudah puas hati, malah kena tambah usaha..caiyok..caiyok..kekekkeek



Siap ada persembahan Tarian Tradisional dari adik-adik Pra Sekolah...
menarik and menghiburkan sey...

7 comments:

Ayu Katerina said...

tahniah to iskandar... :) proud gile ok!!

Blue Roses said...

meriah gitu.... :)

Zara said...

ayu: will convey the congrats msg for him...:) itulah beb, boleh lah dibanggakan sat...semoga bertambah maju di masa hadapan, Amin

ernie: mmg meriah beb...kekekee

intanz said...

pandainya anak akak... sy mau ajar danish iskandar sy tu jd pandai juga mcm anak akak nih... congratssss is yg cerdik...

Zara said...

tqvm intan...hehehheeh

Leen said...

wah! finally dpt masuk you. Hepi dpt catch up wit you. Wah! Wah! Congrats Is. Semoga Is lebih cemerlang di masa hadapan (ayt cikgu sekolah dlm report kad!!)

Zara said...

wakakkaka..mmg betul arr Leen..(pernah jd cekgu ka? heheheh)