Nuffnang

Sunday, November 29, 2009

bubur Myra

setelah beberapa hari makan and dinner di luar saja, maka last Wednesday, aku telah dihidangkan dengan masakan bubur si Myra for dinner...peh, mmg marvellousss ok..wpun dah byk kali makan bubur masakan si Myra ni..tp, sbb, tekak dah cam x bley masuk makanan di luar, bila dapat rasa masakan di rumah, peh, amat memuaskan hati :D
Kami makan sampai kenyang...smpi rasa pas makan nak terlena lah.

Ikan Bilis Goreng

Kangkung Goreng Belacan

5 comments:

Ayu Katerina said...

pasni nk soh myra masak utk ai plak la hihihihi

Zara said...

sure beb! nnt aku kabokan kat dia...hehehe

Johny Tim said...

Sedap tu..tuk sy xde ke ?

Johny Tim Blog

angah iza said...

awak cantik la...hehehe

Zara said...

Johny Tim: hehehhee
Angah Iza: tq Angah Iza :D