Nuffnang

Tuesday, August 11, 2009

Comments from Blog Mya....

Ini semua adalah comments dari Blog Mya...

jam 8.55 a.m. (11 Ogos 2009 - Selasa), aku terima panggilan dari Ernie, dia suh aku baca blog Ernie..peh..mmg bisa comments si Anon ni..ahakkkksss


Apa maksud curang pada saya? Curang bermaksud menyatakan dan meyakinkan kecintaan terhadap seseorang kemudian melakukan perkara-perkara yang membuang makna terhadap penyataan cinta itu. Uish.

Kenapa orang curang? Rambang mata? Rambang hati? Rambang body? Kenapa? Best eh curang? Tenteram ke curang? Rasa superior ke curang? Rasa hebat eh?


WEH SAKIT TAHU BILA KEPERCAYAAN DIPERLEKEHKAN BEGITU?! Oh pastu I paling benci orang yang curang pastu dia salahkan pasangan dia. Atau bagi alasan-alasan yang sentiasa tak menuju ke dia, kesalahan curang itu.

Dari belog Hanis Zalikha

August 10, 2009 5:35 PM
Anonymous Anonymous said...

Kepada Janda yg penah curang baca belog Hanis Zalikha...

August 10, 2009 5:36 PM
Anonymous Anonymous said...

Bagi janda yg nak kawen bujang trang tang tang lagi aaa susah cam sWeEtdARLinG cakap le..lebe lebe lg bilaj anda anak satu yg dah agak 30an nk kawen ngan bujang mude yg 22 an ...memang complicated kan...lebe lebe lagi bila satu kampung dah tahu dan kekawan dah tahu...tp masalahnya budak bujang tuh pandai mellengahlengahkan nk kawen maklum la janda tu yg bela dia..pastu family budak bujang tu plak tak setuju atau budak bujang tu rahsia dr family takut family dia tak setuju ntah le....nasib badan la janda tuh..nk wat camna dah cinta..terpaksa menerima la apa saja yg budak bujang tu nak walaupun sanggup di tipu...lebe lebe lagi budak bujang tuh keje pun bagus cam lawyer ke engineer ke..kan kan..

August 10, 2009 5:41 PM
Anonymous Anonymous said...

tp apa pun hanya ....janda yg curang memahami hati janda yg curang..

August 10, 2009 5:43 PM

4 comments:

Ayu Katerina said...

gampang!!

Zara said...

i'm totally agreed with u my fren!!! saperlah agaknya kan? ahakkssss

Ayu Katerina said...

siapapun org itu.. aku tetap ckp gampang!!!! cheap style blah laaa

Zara said...

wakakkakaka...