Nuffnang

Wednesday, August 12, 2009

Comments from Blog Mya lagi...on JANDA

janda2 sekalian.walau camaner pon gua respek cuma pada yg namanya balu jer,macam mak gua.kalau janda nih biasanya lupe diri lo.nak2 mak jan2 yg cintak giler sama anak muda yg xsedor diri.hehehe.meluat tengok.bila kawin kena pukul,pastu janda lagi.duit habis kena sapu dik jantan durjana.kesian.tapi ok la kan janda skrg banyak duit tanggung toy boy.padan muka ko janda.
August 11, 2009 6:22 PM

Anonymous manda said...

woi anon..peduli apa aku nak anak muda ke toyboy ke bukan duit mak bapak ko yg aku pakai...memang yg jahat tu jantan..tau jantan yg durjana..
August 12, 2009 8:26 AM

Blogger Zara said...

kesian betul kat si Anon ni...hehehhee
ni mesti, ex-gf dia yang berstatus JANDA bercinta ngan orang muda yang hot, yang handsome, yang apa lagi ek...peduli lah dia nak tanggung toy boy ke apa ke...duit dia..ahakksss...jelos lah tu..kesian si Anon..
August 12, 2009 10:24 AM

No comments: