Nuffnang

Thursday, July 30, 2009

tagged by Ernie

Kena tag ngan Ernie...

Syarat-syarat main tag ini :

1. Tag dijawab dalam Bahasa Melayu sahaja.
2. Tag orang yang telah men'tag' anda
3. Tag orang yg anda mahu tag.


0. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?
buat filing docs yang berlambak kat meja aku nie..huhu

1. 2 jam yang lalu?
bangun tido....then, terus siap nak pg office...(malasnya rasa..)

2. Anda suka
shoppingggg..wpun bukanlah berduit sangat...

3. Minggu lepas
pg KLCC shopping make-up
jalan-jalan with MKN & AI


4. Tiga lagu yang boleh anda dengar berulang-ulang kali

* i'm yours - jason mraz
* hey ladies - rossa
* matahariku - agnes monica

5. Tiga binatang yang anda tak suka

* semut
* cicak
* tikus

6. Lima fakta tentang anda

* sensitif (terlalu lah aku rasa!!!huwaaaaaaa..help me!)
* tak suka orang menipu aku..
* suka marah...(kira aku nie baranlah orangnya)
* suka branded things (masalahnya nnt, susah nak kumpul duit..tulun..tulun)
* saya sayang MKN & AI…saying sangat

7. Tahun depan mungkin
aku x raya lagi di Malaysia!!! yahoooooo (yelah tu..confident je aku nie!)

8. Saya tak reti
nak jadi hipokrit...im just being myself..itu yang pasti k

9. Saya pandai
apa ya? erm...ntahlah..pandai jaga ati bos kot..hahahha


10. Kawan saya
* ayu taipei (skrglah..akan datang europe/us mungkin..kekkeee), ernie, ecah - kawan seperjuangan di MOFA
* my new sista - amira

11. Saya ada
seorang anak "teruna" yg hensem..(ye ke hensem?mestilah kan?)


12. Saya seorang
yang amat sensitif...

13. Adik saya
adik kandung? x ada...tp, saya ada new sista - Amira)

14. Saya tak pernah bosan dengan (senaraikan 4)

* shopping! shopping! dan shopping!
* berjalan-jalan makan angin..wpun x ada duit..huhu
* tonton filem sedih, kartun and hindustan (skrg jek..ikut MKN!)
* menyayangi dan disayangi......

15. Bilakah pertama kali anda bercinta?
form 3...time tu..aku tomboy! hahahhaha

16. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda
baik ati..ye ke ek??? erm...ntahlah

17. Saya rindu
sama dia...

18. Saya tak sabar
nak duk umah...tido during weekend!!!

19. 5 laman yang anda selalu layari
facebook, blog sendiri, blogger.com, friendster, YM,

20. Siapa yang anda mahu tag?
ayukaterina, qistina, ecah

Thursday, July 2, 2009

dari blog Mya...

Wednesday, June 24, 2009
Hey Ladies! by Rossa


first time tengok lirik lagu ni dekat blog ernie.
panjang lebar zara paste kan. sesuatu ok kau, zara...

( i like...)