Nuffnang

Monday, May 18, 2009

Gift sempena Hari Ibu






On Mother's Day, si Is bagi aku kad ni...(cikgu dia suh dia buat rasanya..hehehhee...apapun, i really appreciated it..yelah, dia buat sendiri kan?)






pagi ni aku sampai office jam 8.20 pagi..sampai-sampai je, Aishah, PA Menteri datang kat bilik aku, bagi kuih-muih and this lovely cupcake...siap ngan kotak lagi...terharu pun ada...btw, dia mmg pandai buat cupcake! lawa giler and sodap...mau try? meh order ngan aku..kekkeekekek

gambo bawah nie plak, cupcakes yang si Aishah ni bawak kat office dulu..Strawberry Cupcakes ... mmg marvelloussssss...i likeeeeee....heheheheh

No comments: