Nuffnang

Friday, September 26, 2008

raya datang lagi

raya datang lagi? oh..hati aku seperti tertanya, "Raya? apa tu ye?"...aku akan beraya seorang diri di rumahku...semua tertanya, naper x balik kg, x ada kg ke, dah mcm-mcm lagi..?ntahlah ye..aku mmg x ada hati langsung untuk beraya tahun nie...Iskandar, papa dia akan ambil sehari sebelum raya untuk dibawa pulang ke kampung...maka, aku akan beraya seorang diri kat Putrajaya..plan nak pergi sembahyang raya kat Masjid Putra...erm...nak duk umah layan DVD after sembahyang raya...ada nie nnt, aku tido the whole day..hehhehee..apapun, raya tahun ini ..semakin tidak bererti..

No comments: