Nuffnang

Friday, September 26, 2008

raya datang lagi

raya datang lagi? oh..hati aku seperti tertanya, "Raya? apa tu ye?"...aku akan beraya seorang diri di rumahku...semua tertanya, naper x balik kg, x ada kg ke, dah mcm-mcm lagi..?ntahlah ye..aku mmg x ada hati langsung untuk beraya tahun nie...Iskandar, papa dia akan ambil sehari sebelum raya untuk dibawa pulang ke kampung...maka, aku akan beraya seorang diri kat Putrajaya..plan nak pergi sembahyang raya kat Masjid Putra...erm...nak duk umah layan DVD after sembahyang raya...ada nie nnt, aku tido the whole day..hehhehee..apapun, raya tahun ini ..semakin tidak bererti..

Monday, September 15, 2008

New Hairdo - 14th September 2008

My new hairdo! aku baru buat semalam...buat kat salon yang biasa aku dan Ayu pergi...Ayu, really miss u lah..aku terkenang kita p salon sesama! sampaikan..aku siap mcm terpandang ada sorang girl nie..serupa Ayu! duk selang satu kerusi ngan aku dalam salon tu...aku siap berdetik..eh Ayu ke? huhu..sampai cam tu beb! Anyway, comment, comment on my new hairdo k!

10th September 2008


Tahun nie...last aku sambut besday yang berpangkal 20-an...huhu...tua dah aku nie..ngeri pun rasa..almaklumlah..next year aku nyer besday berpangkal 30-an...scary seyyyyyyy...

To my frens, Ernie and Jany, thanks for celebrating my besday + IFTAR at Village View Restaurant...and also, thanks for the present my fren! I do love it! (gambo lupa nak amik, later ek?)

And my frens out there, thanks for all the besday wishes...Luv u all...





Thanks to my Alaq for the besday presents (the frame, keychain, Ferrero Rocher & rose flowers!)..really love those things and i will always carry it / the keychain - 'symbol of love'....

Friday, September 12, 2008

From Ernie's Blog...


Happy Birthday to Zara…. May Allah Bless u alwiz….. Jaga diri jaga peribadi….. I love u beb…. wakakakakakakaka……

Semalam aku berbuka dengan Zara serta kawan2 yang lain di Village View, Bangi…. Makanan yang sedap bangat sehingga menjilat siku…..Menu yg di order oleh zara cukup mengena dgn selera masing2…. :D… Present untuk die adalah seketul handbag yang berwarna putih…yang aku share beli bersama seorg lg besfren zara………. thanks 2 u beb sudi share beli hadiah ittew….erm… beb, aku harap ko suke dengan present yang tak seberape tuh….. )

kepada kawan2 yang telah menjayekan program semalam…. u ols gempak beb…… u r da men…ahaks….. .. P

to zara…. aku tau ko kuat untuk hadap ape jua dugaan yang mendatang…. insyaallah aku support ko…. bagi peluang untuk diri ko sendirik k….. anything pls let me know…… kite nih manusia samer jerk.. dugaan tetap akn datang… cume biler jerk kite tak tau….. yang penting kite tau mane arah tuju kite….. erm… aku sayang ko beb… by da way thanks 4 everything k….. )



{September 10, 2008} About Me…..

You aren’t in love, but you aren’t lonely either.

You’re at peace with yourself.

You’re comfortable being alone,

but if you find someone special,

you’re willing to explore the possibility of love.

You are a strong person indeed.



  • My Calender

    September 2008
    M T W T F S S
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930