Nuffnang

Tuesday, August 5, 2008

Smart Reader Kids Sport Day 2008 - 03 Aug 2008


Is bersama kawan baiknya, si Alif...

Last Sunday, Sports Day SRK Putrajaya, Presint 8 & 15...meriah amat...tp, yang x syoknya..aku sampai-sampai kat Sekolah P16 tu, aku nampak si keta si VAVI yang aku paling nyampah dalam dunia nie!!!!!Pompuan yang telah mencanangkan citer aku di Wisma ni...aku sumpah dia seumur idup aku!!!!

Ok, now nak citer sal Sports Day sekolah Is nie...memula, dia kena ikat kaki sebelah ngan kawan dia..so, berjalan sampai 50m, then, letak bola kat dada, jalan sama lagi...dia kumpulan biru...dptlah tempat pertama..after that, dia kena lari pecut 100m..dia dpt tempat pertama gak..(kiranya ikut mama dia lah nie..sprinter zaman dedulu...hehehhe), then, dia kena lari 4x100m, group dia dpt tmpt kedua...hence, total up, dia dapat 2 pingat (untuk 1st place) and 1 medal (untuk 2nd/3rd place)..ok lah tu kan? he was very happy at that time...siap ada clown mai..buat balloons for the children/students...meriah sekali...ini tahun last dia di Smart Reader Kids...next year dah masuk standard 1...dah besar dah anak bujang aku..huhuhu...

No comments: