Nuffnang

Thursday, August 7, 2008

Jam Dinding Baru!


Semalam, 6th Aug 2008, aku p Warta Bangi nak p beli contact lens coloured aku...sana murah. Pastu, aku p round round dalam tu..terjumpa this new shop. Jual pelbagai accessories rumah ala ala English gitu..peh..aku masuk jek..dah rambang mata..and the most important thing is, rega dia mmg murah abiss....aku berkenan dengan this new jam dinding..apa lagi..aku angkatlah satu..huhuhu..mmg cun abisssss....and it costs me RM158 aje! if kat tmpt lain..i dont think i can get this price! aku mmg cukup puas hati...yahooo

Last Day for Dato' Dr Fauziah at Wisma Putra...

Ni gambo aku ngan boss aku nie...kenangan beb..dia kata, if aku p The Hague, the resident house is mine...wkakakakaka..ni buat aku x sabo nak p sana ni...




Huhu...sedih je rasa...boss aku last day hari ni kat WP...her flight to Amsterdam will be tomorrow's nite, at 11.55 p.m....aku belikan dia small gift je...jam untuk letak atas meja tulis..hehehehe..ala ala English Clock..kira oklah pada aku...(lupa plak nak amik gambo)..dia bagi aku this "angpow"..and with her calling's card as An Ambassador to The Hague...syahdu plak aku rasa...Thanks to her for giving me this, and thanks for being such a good boss!

Tuesday, August 5, 2008

Smart Reader Kids Sport Day 2008 - 03 Aug 2008


Is bersama kawan baiknya, si Alif...

Last Sunday, Sports Day SRK Putrajaya, Presint 8 & 15...meriah amat...tp, yang x syoknya..aku sampai-sampai kat Sekolah P16 tu, aku nampak si keta si VAVI yang aku paling nyampah dalam dunia nie!!!!!Pompuan yang telah mencanangkan citer aku di Wisma ni...aku sumpah dia seumur idup aku!!!!

Ok, now nak citer sal Sports Day sekolah Is nie...memula, dia kena ikat kaki sebelah ngan kawan dia..so, berjalan sampai 50m, then, letak bola kat dada, jalan sama lagi...dia kumpulan biru...dptlah tempat pertama..after that, dia kena lari pecut 100m..dia dpt tempat pertama gak..(kiranya ikut mama dia lah nie..sprinter zaman dedulu...hehehhe), then, dia kena lari 4x100m, group dia dpt tmpt kedua...hence, total up, dia dapat 2 pingat (untuk 1st place) and 1 medal (untuk 2nd/3rd place)..ok lah tu kan? he was very happy at that time...siap ada clown mai..buat balloons for the children/students...meriah sekali...ini tahun last dia di Smart Reader Kids...next year dah masuk standard 1...dah besar dah anak bujang aku..huhuhu...