Nuffnang

Wednesday, April 30, 2008

keta kecik


Gambo keta nie aku amik masa aku p Hatyai last year...aku gelak sakan bila tgk keta nie...mmg kecik sgt..kalah keta Smart...yang paling lawak tu..anjing dalam keta nie..siap jelir jelir lidah keluar tingkap...heheheeh..

Tuesday, April 29, 2008

Iskandar...

Malam tadi (28th April 2008 - Isnin), papa Is called...dia bgtau kat Is dia nak p Umrah on this coming Tuesday (5th May 2008) selama two weeks....punyalah sedih Si Is...erm...sian kat anak aku..sejak dua menjak ni..sensitif dia lebih sikit...tp, aku slow talk lah kat dia..papa pergi ngan Nenek, ngan Pak Uda...Mikhail, Fareha (anak Pak Uda dia) pun x pergi gak...so, camana Papa nak bawak Is...dia angguk tanda faham..erm..tiba-tiba, hatiku amat tersentuh melihat anakku...tanpa Papa di sisi..sampai bila dia x ada papa di sisi? Oh Tuhan, hanya Engkau yang mengerti perasaanku...tabahkanlah hatiku...Amin.

Friday, April 25, 2008

Accident..on pay day - 24th April 2008


24th April 2008, pay day bagi orang gomen...Milin ajak Is and aku dinner malam tadi...dia nak banjer...as usual, aku yang drive keta..aku decided, we go to Village View Restaurant, Bangi...makan beria nie...ada ikan siakap tiga rasa, tom yam and teluq dadar...pas makan, aku rasa ngantuk giler..so, aku minta Milin drive..dalam hati, risau gak..yelah, minah nie lesen x ada (walaupun dah ada keta)...heehehe..tp, dek ngantuk yang amat sangat..aku benarkan gak..aku suh Is duk depan ngan Milin, meanwhile, aku kat belakang...aku suh Is pakai seatbelt (walaupun dia mmg payah nak pakai seatbelt), and aku..aku pakai gak seatbelt walaupun duk kat seat belakang..dek kerana ngantuk yang amat sgt..aku tertido...tup tup..aku terdengar, "mama, mama..." suara Is memanggil aku...rupa-rupanya...Milin dok langgar traffic light....haru..haru...aku yang terkalut-kalut..terus kuar keta...angkat Is keluar sekali..tp, mujurlah kami semua selamat walaupun keta Milin teruk gilerrrrrrr.....

Thursday, April 24, 2008

My Little AHMAD...


My lovely son; AHMAD ISKANDAR...
Most probably I will be posted abroad (Insya-Allah)...
Aku cukup takut seandainya aku x dapat bawa anak aku sekali...(aku takut sgt if his papa apply of injunction kat court...x benarkan anak aku keluar negara...oh..can i live without him??? but whatever it is, by hook or by crook, i will bring him along with me...since, i got the custody of my son already...semoga bila aku nak p posting nanti, x ada sebarang kesulitan...AMIN